Tietoa medialle

Luonan viestinnän perustana on sen missio, toimintatapa ja arvot. Löydät tältä sivulta tietoja Luonan viestintäkäytännöistä, joiden tarkoituksena on auttaa toimittajia ja kuvaajia heidän työssään. Autamme mielellämme, joten ota rohkeasti yhteyttä. Median yhteyshenkilönä toimii viestintä- ja markkinointijohtaja Anna Virrantaus p. 050 468 7873, sposti anna.virrantaus (at) luona.fi. 

Vastaanottokeskuksista tai tuttavallisemmin vokeista löydät lisätietoja Luonan sekä Migrin verkkosivuilta. Luethan myös vastaanottokeskuksissa ja turvapaikanhakijoiden kanssa työskentelyyn liittyvän ohjeen median edustajille (pdf) .  

Twitterissä Luonalla on kaksi tiliä: yleisprofiili @LuonaOy, jota ylläpitää Luonan viestintä, ja toimitusjohtaja Milja Saksin profiili @miljasaksi, jota käyttää toimitusjohtaja itse. Kerromme Twitterissä yhtiön toiminnasta, jaamme ajankohtaista tietoa työstämme ja vastaamme tasapuolisesti kaikkiin asiallisiin kysymyksiin.

Luonalla on yritysprofiili työelämän LinkedIn -verkostopalvelussa. Jaamme LinkedInissä tietoa avoimista työpaikoista sekä ajankohtaista tietoa työstämme. Kaikki avoimet työpaikat julkaistaan myös Baronan sivuilla Sosiaali- ja terveystoimialan alla.