Avaimet omaan elämään

Vahvistamme apua tarvitsevan elämänhallintaa.

Luona

Lyhyesti

Luona Polku vahvistaa apua tarvitsevan ihmisen elämänhallintaa tarjoamalla sosiaalipalveluita sekä tilapäismajoitusta ja tuetun asumisen palveluita niitä tarvitseville. Me haluamme kehittää entistä vaikuttavampia sosiaalipalveluja, joiden avulla ihmiset voimaantuvat ottamaan oman elämänsä ohjakset käsiinsä. Tästä hyötyy sekä ihminen itse että koko yhteiskunta. Työskentelemme joka päivä asunnottomien, kuntoutujien, erityisryhmien ja turvapaikanhakijoiden kanssa, ohjaten heitä ratkaisuhakuisesti eteenpäin omassa elämässään.

Ketä palvelemme

Kunnat ja kaupungit tilaavat meiltä sosiaalipalveluja asukkailleen. Vastaanottokeskuspalveluja tuotamme Maahanmuuttoviraston kumppanina. Työssämme tuemme päivittäin 2 300 omassa kodissa, vastaanottokeskuksessa tai yhteisössä asuvaa avun tarpeessa olevaa ihmistä.

Palvelumme

Me autamme asunnottomia, kuntoutujia, erityisryhmiä ja perheitä kohti itsenäistä ja turvallista elämää. Tarjoamme asumiseen liittyviä palveluja kuten tilapäismajoitusta ja tuetun asumisen palveluja. Ohjaamme ja tuemme lapsiperheitä sekä mielenterveys- ja päihdekuntoutujia heidän arjessaan. Lisäksi järjestämme lakisääteisiä vastaanottokeskuspalveluja Suomeen saapuville turvapaikanhakijoille.

Lisätietoja

Tehdään yhdessä räätälöityjä ratkaisuja sinulle sopivana ajankohtana, ota rohkeasti yhteyttä.

Suvi Salonen

Liiketoiminnan kehitys ja johtaminen

suvi.salonen@luona.fi

040 528 5779

Eveliina Rekonen

Kotiin tuotavat palvelut

eveliina.rekonen@luona.fi

050 567 5546

Mari Saari

Vastaanottokeskuspalvelut

mari.saari@luona.fi

050 468 0784

Essi Virtanen

Päihdepalvelut

essi.virtanen@luona.fi

050 436 0650

Yhteyslomake