Luona työnantajana

Luonalaisia on noin 200. Toimintakenttämme on sosiaali- ja terveydenhuolto. Tavoitteenamme on, että vuonna 2020 jokainen alan työntekijä haluaa olla luonalainen.

Olemme monimuotoinen porukka: sosiaali- ja terveydenhuollon, ohjauksen, turvallisuuden ja suomen kielen ammattilaisia. Luonalaisia yhdistää tapa tehdä työmme ammatillisesti, rohkeasti, inhimillisesti ja luottamuksen arvoisesti. Työskentelemme sosiaali- ja terveydenhuollon asiakasohjauksen sekä hoidon- ja palvelutarpeen arvioinnin parissa vuoden jokaisena päivänä ja tuntina palvellen yli 2 miljoonaa suomalaista. Lisäksi vastaamme yli 2 300 asiakkaan ympärivuorokautisesta tuesta neljässä palveluyksiköissä ja 150 asunnossa ympäri pk-seutua. Toimipisteemme sijaitsevat pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Oulussa ja Rovaniemellä vaikkakin asiakkaamme ovat kaikkialta Suomesta.

Uskomme luonalaisten asiantuntijuuteen ja osaamiseen. Teemme yhtiön kehittämistä ja strategiatyötä yhdessä. Emme halua luoda sisäisiä hierarkioita, vaan rohkaista paikalliseen johtajuuteen ja vastuunottoon. Kannustamme oman osaamisen kehittämiseen ja laajentamiseen tarjoamalla mielenkiintoisia ura- ja tehtäväkiertomahdollisuuksia eri palveluissamme.

Luonalaisten mielestä työn tulee olla mielekästä ja tiimi on enemmän kuin yksilö. Haluamme nähdä itsemme edelläkävijöinä tulevaisuuden sosiaali- ja terveyspalveluiden alalla – haluamme olla alamme parhaita. Työn vaikuttavuus ja merkittävyys on kaiken toimintamme ytimessä. Toimintatapaamme kuvaavat hyvin sanat ketteryys ja rohkeus: tartumme ripeästi uusiin asioihin sekä kokeilemme ja kehitämme uusia toimintamalleja.

Käsite ”Luona-ote” kuvaa tapaamme tehdä työtä persoonallisella otteella. Luona-otteessa tiivistyy luonalainen yrityskulttuuri, jossa korostuu yhdessä tekemisen ilo.

Katso avoimet työpaikat »

Mikäli et tällä hetkellä löytänyt sinua kiinnostavaa avointa työtehtävää, voit jättää meille avoimen hakemuksen. Jätä avoin hakemus tästä.