Töihin Luonalle

Me haluamme olla, ei vain erilainen, vaan paras sote-alan työpaikka. Sellainen, jossa jokaisesta välitetään, ja jossa jokainen tuntee itsensä tärkeäksi ja arvostetuksi osaksi työyhteisöä. Sellainen, jossa jokaisen työllä on vaikutus. Ja jossa jokainen voi vaikuttaa työhönsä. Kutsumme sitä #luonaotteeksi – tunnet sen jo heti kättelyssä.

Luonan johtamisfilosofia lähtee siitä, että kun luonalainen voi hyvin, hänen ammattitaidostaan pidetään huolta, hän kokee arvostusta ja omasta työstä löytyy merkitys, niin hän myös motivoituu kohtaamaan asiakkaan parhaalla mahdollisella tavalla ja antamaan koko osaamisensa yhtiön ja asiakkaan käyttöön. Samalla hänelle on kunnian kysymys tehdä työ laadukkaasti ja tehokkaasti. Tämä tunne luo pohjan yhtiön kannattavalle ja vastuulliselle kasvulle, hyvän maineen rakentumiselle ja menestymiselle.

Edellytämme itseltämme vahvaa ammatillisuutta ja ammatillista osaamista. Panostamme niin luonalaisten hyvinvointiin kuin ammatillisen osaamiseen kehittymiseen. Tutustu henkilöstöetuihimme.

Luonan Soffalla

Olemme monimuotoinen porukka sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia. Luonalaisia yhdistää tapa tehdä työmme ammatillisesti, rohkeasti, inhimillisesti ja luottamuksen arvoisesti. Meillä jokainen voi tehdä työtä omalla persoonalla ja otteella. Luonan Soffalla pääset tutustumaan luonalaisiin, jotka vastaavat Luonan ystäväkirjan kysymyksiin. 

 

Strategialähettiläät

Strategialähettiläät ovat luonalaisten valitsemia henkilöitä, jotka osallistuvat yhtiön vuosisuunnitteluun ja strategiatyöhön Luonan johdon kanssa tiiviimmin.

Lue lisää

Uratarinat

Kannustamme luonalaisia kehittämään ja laajentamaan omaa osaamistaan tarjoamalla vaihtelevia mahdollisuuksia ura- ja tehtäväkiertoon Luonan eri palveluissa ja liiketoiminnoissa.

Lue uratarinoita