Valmennuskalenteri

SOTE -toimiala on alati muuttuva ja kehittyvä. Muutos tuo haasteen oman osaamisen ylläpitämiseen ja kehittämiseen. Luonalaiset haluavat olla omassa osaamisessaan aallonharjalla, jotta pystymme toteuttamaan palvelulupauksemme ohjata ihminen oikeaan paikkaan, oikeaan aikaan.

Tavoitteenamme on, että jokainen luonalainen kehittää osaamistaan jatkuvasti esimerkiksi koulutuksissa, seminaareissa tai työpajoissa. Uskomme, että työssä oppiminen on parhain ja tehokkain tapa oppia, mutta haluamme haastaa itseämme oppimaan myös muilla tavoin. Valmennuskalenterista näet ajankohtaiset ja tulevat valmennuksemme joko Luonan tai tilaaja-asiakkaan organisoimana sekä työpajat, joita tarjoamme luonalaisille osaamisen kehittymisen tueksi.

Vuoden 2019 aikana panostamme erityisesti yrityskulttuurimme kehittämiseen eli #luonaotteeseen esimiestyössä ja asiakaskohtaamisissa sekä #soteälyyn. Edellä mainittujen painopisteiden lisäksi meillä on ammatilliseen kehittymiseen liittyviä valmennuksia sekä tuemme luonalaisten hyvinvointia mm. työnohjausryhmillä ja erilaisilla hyvinointitapahtumilla.

Loading Tapahtumat

Tulevat Tapahtumat

Tapahtumat Search and Views Navigation

Tapahtuma Views Navigation

joulukuu 2019

Mielenterveysongelmista kärsivän asiakkaan kohtaaminen

joulukuu 3 @ 09:00 - 16:00

Sisältö: Trauman ja surun tunnistaminen (yksittäinen ja kompleksinen).  Miten autan asiakasta kriisityön menetelmin? Trauman perusmääritelmät, kulttuuriset erot traumaattisten tapahtumien tulkinnassa, trauman lyhyen ja pitkän aikavälin vaikutukset, ystävällisyys ja yhteistyö voimauttamisen ja toivon kasvattamiseksi. Sekundaarisen ja sijaistraumatisoitumisen käsittely

Lue lisää »

Esimiesten brunssi

joulukuu 13 @ 09:00 - 12:00

Sisältö: Miltä ensi vuosi näyttää? Henkilöstötyytyväisyyskyselyn tulokset Keskustelu esimiesindeksistä Keskustelu ensi kevään valmennuskalenterista Vuoden 2020 johtamisen ja esimiestyön kehittämisen painopistealueet

Lue lisää »
+ Vie tapahtumat