Hoidon tarpeen arviointi ja terveysneuvonta

Tuotamme sote-alan kumppaneillemme yhdenmukaisen ja ammattimaisen hoidon tarpeen arvioinnin, neuvonnan ja ohjauksen palveluita puhelimitse ja virtuaalisesti. Palveluidemme piirissä on yli kaksi miljoonaa asiakasta.

Palvelua käyttävät päivystykset, sairaanhoitopiirit, kunnat, työterveyshuollon palveluntuottajat, yksityiset terveydenhuollon toimijat ja vakuutusyhtiöt. Kumppaneillemme meiltä ostetun palvelun kustannus on tyypillisesti vain noin puolet verrattuna vastaavan palvelun tuottamiseen omalla henkilöstöllä.

Luonan kokenut hoitohenkilökunta arvioi nopeasti ja luotettavasti asiakkaan hoidon tarpeen, vastaa asiakkaan terveyttä koskeviin kysymyksiin, antaa kotihoito-ohjeita ja ohjaa asiakkaan tarpeen mukaan kiireellisen tai kiireettömän hoidon piiriin. Valtaosa asiakkaista saa ratkaisun ongelmaansa saman tien ja samalla vältetään hoitoyksiköiden ruuhkautumista sekä turhia päivystyskäyntejä. Teemme kirjaukset suoraan organisaation potilastietojärjestelmään. Palvelutasoa ja vaikuttavuutta seurataan säännöllisellä ja kattavalla raportoinnilla.

Tarjoamme monikanavaista palvelua suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä. Luona Arvioinnissa työskentelevillä terveydenhuollon ammattilaisilla on terveydenhoitajan, sairaanhoitajan tai kätilön koulutus sekä vankka työkokemus. Palvelukeskuksemme sijaitsevat Helsingissä, Oulussa ja Rovaniemellä.

Katso palvelustamme kertova video

Mitä etuja?

  • Terveydenhuollon kokeneen ammattilaisen apua ja ohjausta ripeästi
  • Nopea ja luotettava hoidon tarpeen arviointi
  • Palvelu saatavilla 24/7/365
  • Asiakas ohjataan suoraan oikeanlaiseen hoitoon
  • Päivystys ei ruuhkaudu kiireettömillä tapauksilla
  • Säännöllinen ja kattava raportointi tiedolla johtamista varten
  • Merkittävät kustannussäästöt verrattuna omaan toimintaan
  • Tutkitusti kustannustehokas ja vaikuttava palvelu

Lisätietoja

Kysy lisätietoja Seppo Kariniemi: puh. 050 400 8996 tai seppo.kariniemi@luona.fi.