Palvelutuottajaverkoston hallinta

Luona Integraatio kokoaa, hallinnoi ja kehittää palveluntuottajien verkostoa kunnan, kaupungin tai maakunnan puolesta ja tuo asiakkaiden saataville niin julkisesti rahoitetut, omalla rahalla ostettavat kuin järjestöjen tai vapaaehtoisten toimijoiden tuottamat hoiva- ja hyvinvointipalvelut. Luona pitää jatkuvasti yllä tietokantaa, josta löytyvät kotiin tarjottavien hoiva- ja hyvinvointipalveluiden tiedot, saatavuus ja hinnat. Luona vastaa siitä, että palvelujen tarjoajat täyttävät tilaajavastuulain velvoitteet.

Tarjolla olevia palveluja ovat esimerkiksi kotipalvelu, kotisairaanhoito, siivous, kuntoutus, parturi-kampaajapalvelut, jalkahoito, ateriapalvelut, pihanhoito, tietotekninen apu sekä turvapalvelut. Luonan asiakasneuvoja auttaa asiakasta valitsemaan sopivat palvelut ja asiakas tekee sopimuksen suoraan tietokannasta valitsemansa palveluntuottajan kanssa.

Palveluntuottajaverkostoon ja tietokantaan liittyminen on palveluntuottajille maksutonta. Myös palveluiden haku ja tietokannan käyttö on asiakkaille maksutonta.

Luonan toteuttama palveluntuottajien portaali on avoin kaikille. Asiakas voi itsenäisesti etsiä sieltä tietoa palveluista ja tilata haluamansa palvelut kotiin. Luona kerää ja seuraa asiakkaiden palautetta palveluntuottajista.

Tampereen alueella toimivaan eKotitori-tietokantaan voit tutustua täällä.

Mitä etuja?

  • Julkiset, yksityiset ja kolmannen sektorin palvelut samassa paikassa
  • Ajantasaiset tiedot luotettavista palveluntarjoajista kaikkien käytettävissä
  • Asiakkaan valinnanvapaus ja itsemääräämisoikeus lisääntyy
  • Lisää yksityisten palveluntuottajien ja kolmannen sektorin tuottamien palveluiden käyttöä Vähentää julkisesti rahoitettujen palveluiden kysyntää
  • Helpottaa julkisen sektorin työtä

Lisätietoja

Kysy lisätietoja Petri Maliranta: puh. 040 565 8375 tai petri.maliranta@luona.fi.