Terveysvalmennus

Luona Terveysvalmennuksen avulla työnantajat, vakuutusyhtiöt ja työterveyshuollon palveluntuottajat voivat tukea työntekijöitä silloin, kun elämäntapamuutos on tarpeellinen. Palvelulla voidaan tukea työntekijää muutoksessa, vähentää sairaslomia sekä ehkäistä ennenaikaisia eläkkeelle siirtymiä.

Elämänmuutosta edellyttävät esimerkiksi pitkäaikaissairaudet kuten aikuistyypin diabetes sekä ylipaino ja kuormittavat elämäntilanteet kuten työuupumus tai elämänmuutoksesta aiheutuva ahdistus.

Luona Terveysvalmennus on neljän kuukauden mittainen kokonaisuus, jossa yhdistyvät puhelimitse annettava terveysvalmennus ja digivalmennus. Käyttäytymistieteen metodeihin perustuva valmennus räätälöidään työntekijän tarpeisiin. Luonan valmentaja on sekä terveydenhuollon ammattilainen että koulutettu terveysvalmentaja.

Valmennus sisältää 5-6 puhelua valmentajan kanssa sekä jatkuvan yhteydenpidon Movendos mCoach -verkkopalvelun kautta. Palvelu yhdistää vaikuttavan henkilökohtaisen valmennuksen ja kustannustehokkaan digipalvelun.

Luona Terveysvalmennuksen tavoitteena on työntekijän hyvinvoinnin selkeä koheneminen. Sillä on tutkitusti saatu aikaan merkittäviä ja pysyviä positiivisia muutoksia.

Mitä etuja?

  • Vaikuttava palvelu, jolla saavutetaan tutkitusti pysyviä elämäntapamuutoksia
  • Vähentää sairauslomia ja ehkäisee ennenaikaisia eläkkeelle siirtymiä
  • Aktiivisella otteella voidaan hidastaa terveydentilan heikkenemistä ja välttää ongelmien kasaantumista
  • Työntekijän monimuotoinen ja joustava yhteydenpito valmentajaan
  • Vankkaan tutkimustietoon perustuva, räätälöitävä valmennusohjelma
  • Kustannustehokas palvelu

Lisätietoja

Kysy lisätietoja Kati Federley: puh. 0400 954745 tai kati.federley@luona.fi.