Luona Arviointi

Luona Arviointi -palveluilla hoidamme tasalaatuisen ja ammattimaisen hoidon- ja palvelutarpeen arvioinnin, neuvonnan sekä ohjauksen vuoden jokaisena päivänä ja tuntina yli 2 miljoonalle suomalaiselle.

Asiakkaitamme ovat sairaanhoitopiirit, kaupungit, kunnat ja kuntayhtymät – kuten esimerkiksi Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä sekä Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri – sekä yksityiset terveydenhuollon toimijat ja vakuutusyhtiöt. Hoidamme myös yhteispäivystyksien hoidon tarpeen arvioinnin joustavasti, välittömästi ja luotettavasti.

Tehokas ja tasalaatuinen neuvontapalvelumme tuo selkeitä kustannussäästöjä. Samalla kun helpotamme ihmisten elämää, terveyden ja hyvinvoinnin palveluorganisaation oma henkilöstö voi keskittyä potilaisiin ja hoivaan. Puheluista 70 % ei johda akuuttiin käyntiin.

Rovaniemellä, Oulussa ja Helsingissä sijaitsevissa asiakaspalvelukeskuksissa eli contact centereissä työskentelee kuusikymmentä hoitajaa. Keskuksemme toimivat vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä (24/7).