Avokuntoutus

Palvelu

Luona Polku tarjoaa mielenterveys- ja päihdehuollon avopalveluja kuntien ja kaupunkien kumppanina. Avokuntoutuksen järjestämisessä huomioidaan tukea tarvitsevan ihmisen yksilöllinen elämäntilanne sekä muut erityiset tarpeet. Palveluidemme kesto sovitaan joka kerta yksilöllisesti ihmisen tuen tarpeeseen perustuen ja ne voidaan toteuttaa myös ryhmämuotoisena toimintana.

Avokuntoutuksessa me tarjoamme ihmiselle työvälineitä päihde- tai toiminnallisten riippuvuuksien hoitamiseen, motivoimme muutokseen ja tuemme joko vähentämään päihteidenkäyttöä tai lopettamaan sen kokonaan. Räätälöimme tarjoamaamme ryhmäkuntoutusta erilaisiin tarpeisiin, kuten retkahduksen ehkäisyryhmät tai erityisesti naisille suunnatut ryhmät. Hyödynnämme myös vertais- tai kokemusasiantuntijaosaamista osana palveluamme.

Palvelu- tai kuntoutumissuunnitelma tehdään yhteistyössä apua tarvitsevan ihmisen ja meiltä palveluja tilaavan organisaation kanssa. Halutessaan ihminen voi osallistaa työhön mukaan läheisiään tai muita hänen sosiaali- tai terveyspalveluistansa vastuussa olevia ammattilaisia.

Luona Polku -päihdepalvelut tarjoaa avovieroituksen ja avokuntoutuksen palveluita muun muassa Turussa ja lähikunnissa. Tutustu palveluun tarkemmin täällä.

Mitä etuja?

  • Huomioimme yksilölliset tarpeet ja ihmisen elämäntilanteen kokonaisvaltaisesti.
  • Avokuntoutus voidaan toteuttaa yksilö- tai ryhmämuotoisesti.
  • Räätälöimme ryhmäkuntoutusta erilaisiin tarpeisiin esimerkiksi retkahduksen ehkäisy tai erityisesti naisille suunnatut ryhmät.
  • Hyödynnämme myös vertais- tai kokemusasiantuntijoita osana palveluamme.
  • Palveluidemme kesto sovitaan joka kerta yksilöllisesti ihmisen tuen tarpeeseen perustuen.

Lisätietoja

Essi Virtanen, puh. 050 436 0650,  essi.virtanen@luona.fi

Yhteyslomake