Luona logo

Päihdepalvelut

Palvelu

Luona Polku tarjoaa mielenterveys- ja päihdehuollon avopalveluja kuntien ja kaupunkien kumppanina.

Tuotamme Turussa matalan kynnyksen päihdepalveluita, joihin apua tarvitsevat ihmiset voivat hakeutua itse. Tutustu: Luona Polku -päihdepalvelut Turku

Luona Polun tarjoamat päihdepalvelut ovat:

 

Avovieroitus

Avovieroitushoidon tavoitteena on päihdekierteen katkaiseminen, ihmisen fyysisen ja psyykkisen tilanteen vakiinnuttaminen, jatkohoidon suunnittelu ja jatkohoitoon ohjaaminen. Tarjoamme palveluamme ihmisen tilanteesta ja tuen tarpeesta riippuen joko hänen kotonaan tai polikliinisesti. Palveluidemme kesto sovitaan joka kerta yksilöllisesti ihmisen tuen tarpeeseen perustuen. Ohjaamme tarvittaessa myös muiden palveluiden, kuten vertaistuen ja jatkohoidon, piiriin.

Avokuntoutus

Avokuntoutus räätälöidään jokaiselle ihmiselle hänen tarpeidensa mukaisesti, ja toteutamme avokuntoutusta myös ryhmämuotoisesti. Räätälöimme tarjoamaamme ryhmäkuntoutusta erilaisiin tarpeisiin, kuten retkahduksen ehkäisyryhmät tai erityisesti naisille suunnatut ryhmät. Hyödynnämme myös vertais- tai kokemusasiantuntijaosaamista osana palveluamme.

Mitä etuja?

  • Huomioimme yksilölliset tarpeet ja ihmisen elämäntilanteen kokonaisvaltaisesti.
  • Tarjoamme avovieroituksen ja avokuntoutuksen palvelua yksilö- ja ryhmämuotoisesti. Avovieroitus voidaan toteuttaa joko ihmisen kotona tai poliklinisesti.
  • Palveluidemme kesto sovitaan joka kerta yksilöllisesti ihmisen tuen tarpeeseen perustuen.

Lisätietoja

Essi Virtanen, palvelupäällikkö, puh. 050 436 0650,  essi.virtanen@luona.fi

Luona Polku -päihdepalvelut Turku: soita meille puh. 020 198 3445, vastaamme ma–pe klo 9–16 tai katso muut yhteystietomme. 

Yhteyslomake