Luona logo

Asiakasohjaaja saa paikan keikkalaisena Lahdessa ja Heinolassa

Luona tukee ikäihmisten kotona asumista tuottamalla erilaisia ikä-ihmisille ja heidän läheisilleen suunnattuja neuvontapalveluita sekä kasvotusten että erilaisia verkkopalveluin ja tapahtumin. Tavoitteena on, että ikäihmiset voisivat asua kotonaan turvallisesti mahdollisimman pitkään. Asiakasohjaajana tuet ikäihmisiä sekä heidän läheisiään ratkaisukeskeisesti heidän päivittäisissä haasteissaan. Haemme Lahdessa ja Heinolassa sijaitseviin palvelupisteisiimme opintojen loppuvaiheessa olevia

**sosionomi-, geronomi- tai sairaanhoitajaopiskelijoita **

keikkatyöhön erimittaisiin sijaisuuksiin yhdestä päivästä muutamaan viikkoon. Tehtävässä menestyminen edellyttää kiinnostusta ikäihmisten palvelutarpeen arviointiin, neuvontaan ja ohjaustyöhön, jolloin kohtaat asiakkaita ja heidän läheisiään. Edellytys nyt myös Suomen ollessa poikkeusoloissa on, että sinulla on harjoittelujakso Siirin tai Heinolan asiakasohjauksessa tehtynä tai vaihtoehtoisesti työkokemusta tai työharjoittelujakso takana Lahden Palvelusantrassa.

Me teemme Luonassa työtä #luonaotteen mukaisesti eli työskentelemme omalla persoonallamme asiakkaan hyväksi. Olemme rautaisia sote- alan ammattilaisia ja meille työn korkea laatu ja hyvä asiakaspalvelu ovat sydämen asioita. Saat työhösi hyvän tuen osaavilta kollegoiltasi. Luona tuottaa ikäihmisille neuvontapalveluita ainutlaatuisella konseptilla Suomessa. Työmme vaikuttavuutta on mitattu positiivisin tuloksin ja saamamme asiakaspalaute on ollut kiitettävää.

Kiinnostuitko? Tule mukaan osaksi tiimimme keikkapoolia! Tehtävät ovat todella mielenkiintoisia ja tarjoavat sinulle näköalapaikan ikäihmisten kotona asumista tukevan palvelun tuottamisessa. Lisätietoja antaa palvelupäällikkö Merja Pekkanen gsm 040 548 8195.

Hakuaika on 17.4. saakka, mutta teemme valintoja jo hakuajalla sopivien kandidaattien löytyessä. Ilmoita itsestäsi siis pian!

Päättymispäivä: 17.04.2020