5.6.2019

Asiakasohjaaja

Asiakasohjaaja

Kotitorin palveluin pyritään tukemaan ikäihmisten kotona asumista Tampereen kaupungin ja Luonan yhteisen integraattorisopimuksen mukaisesti. Asiakasohjaan työhön kuuluu päivittäinen ikäihmisille toteutettava palvelutarpeen arviointi, neuvonta ja ohjaustyö. Asiakasohjaajana tuet ikäihmisiä sekä heidän läheisiään ratkaisukeskeisesti heidän päivittäisissä haasteissaan.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta palvelutarpeen arvioinnista, neuvonnasta ja ohjaustyöstä, jolloin olet kohdannut asiakkaita ja heidän läheisiään. Koulutustaustaltasi olet  sosionomi, sairaanhoitaja tai geronomi.  Me teemme Luonassa työtä #luonaotteen mukaisesti eli työskentelemme omalla persoonallamme asiakkaan hyväksi. Olemme rautaisia sote- alan ammattilaisia ja meille työn korkea laatu ja hyvä asiakaspalvelu ovat sydämen asioita. Siksi odotamme näitä asioita myös sinulta. Lisäksi toivomme sinulta ratkaisulähtöisyyttä, energisyyttä ja intohimoista suhtautumista työhösi. Tampereen Kotitori konsepti on ainutlaatuinen Suomessa. Työmme vaikuttavuutta on mitattu positiivisin tuloksin ja saamamme asiakaspalaute on ollut kiitettävää.

Kiinnostuitko? Tule mukaan osaksi tiimiämme! Tehtävä on todella mielenkiintoinen ja tarjoaa näköalapaikan ikäihmisten kotona asumista tukevan palvelun tuottamisessa. Jos kiinnostuit, laitathan hakemuksen ansioluettelon kera 21.6. mennessä. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen.

Toimithan ripeästi, jos kiinnostuit tehtävästä, sillä tehtävä voidaan täyttää jo hakuajalla sopivan henkilön löydyttyä.

For more info
Hae työpaikkaa Tilaa uutiskirje