9.9.2019

Haetaan sosiaaliohjaajia keikkalaisiksi

Sosiaaliohjaajia keikkalaisiksi

Oletko kiinnostunut työstä turvapaikanhakijoiden parissa? Tai asunnottomien parissa? Tarjolla aitiopaikka!

Haemme sosiaaliohjaajia keikkalaisiksi Vantaalla ja Espoossa sijaitseviin vastaanottokeskuksiimme sekä Kotiin tuotaviin palveluihin.

Sosiaaliohjaajana työpäiväsi koostuu moninaisista haastavista tehtävistä, joissa tuet asiakkaitamme heidän arjessa, ohjaat ja neuvot. Tuet heitä mm. heidän psykososiaalisissa- ja sosiaalisissa ongelmissa ja niiden selvittämisessä. Työtä tehdään turvapaikanhakijoiden parissa vastaanottokeskuksissa tai asiakkaiden kotona. Tästä syystä sinulla tulisi olla ajokortti ja ajat pk-seudulla mielelläsi.

Työpäivät ovat työvuoroista riippuen hyvinkin vaihtelevia ja se onkin monen luonalaisen mielestä työmme suola. Arvostamme valintaa tehdessä itseohjautuvuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyn sekä hyvää sosiaaliohjauksen menetelmätuntemusta. Lisäksi sinulla tulisi on vähintään sujuva suomen ja englanninkielen taito, hyvät it- ja vuorovaikutustaidot sekä sosionomin tutkinto tai sosionomiopinnot loppuvaiheessa.

Mikäli kiinnostuit avoimesta tehtävästämme, jätäthän välittömästi hakemuksesi järjestelmäämme, sillä sopivan kandidaatin löytyessä rekrytoimme jo hakuajalla! Kerrothan myös milloin pystyisit aloittamaan.

Meidät löydät myös Twitteristä, Instagramista ja Linkedinistä. Tuleviin työkavereihin voit tutustua sivuillamme https://www.luona.fi/luonalaiset/uratarinat/

Hae työpaikkaa Tilaa uutiskirje