5.10.2018

Järjestelmäasiantuntija

Sinustako Luonan uusi Digi-Jonne tai Digi-Tiina? Digi-Timo meillä jo on!

Haemme vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin järjestelmäasiantuntijaa hallinnoimaan tuottamiemme sote-palvelujen ICT –ratkaisuja, tietojärjestelmiä ja infraa. Vastuullesi kuuluvat mm. nykyisten tietojärjestelmien kehittäminen sekä uusien järjestelmien käyttöönottoprojektien johtaminen ja käyttäjäkoulutuksien järjestäminen. Olet lisäksi tiiviisti mukana järjestelmähankinnoissa ja tietohallintoon liittyvässä budjetoinnissa.

Toimenkuva on laaja ja työ on itsenäistä. Siksi tehtävässä menestyykin parhaiten henkilö, jolla on vahva tekninen tietämys ja useamman vuoden työkokemus. Työkemus erityisesti yksityiseltä sote –sektorilta ja osaamisesi potilaskertomusjärjestelmistä, contact center –ratkaisuista, pilvipalveluista ja BI –ratkaisuista antavat sinulle hyvän pohjan tehtävässä menestymiselle. Sote-kokemus ei kuitenkaan ole välttämättömyys, sillä opit uusia asioita nopeasti. Toimintatapaasi kuvaa asiakaslähtöisyys.

Luonassa tehdään työtä #luonaotteella eli työmme keskiössä on aina ihminen. Kohtaamme toisemme avoimesti omana itsenämme, olemme rautaisia ammattilaisia tiedostaen kuitenkin koko ajan sen, että emme ole valmiita. Meillä on vahva tiimihenki ja puhallamme yhteen hiilen. Haluatko kuulla meistä lisää? Käy kurkkaamassa urasivulta luonalaisten tarinoita ja lue lisää blogeistamme miten toteutamme asiakaslupaustamme ”oikeassa paikassa oikeaan aikaan”.

Kiinnostuitko?

Tulee mukaan luomaan Luonan tarinaa. Tarjoamme sinulle ammattitaitoiset työkaverit ja itsenäisen tehtävän, kilpailukykyisen palkitsemisen, hyvät työsuhde-edut ja tuen hyvinvointisi ylläpitämiseen. Tehtävään hakuaikaa on 7.10 saakka. Jos kiinnostuit, haethan pian, sillä sopivan kandidaatin löydyttyä tehtävä voidaan täyttää jo hakuajalla.

Lisätietoa
Hae työpaikkaa Tilaa uutiskirje