Luona logo

Palvelujohtaja

Sosiaali- ja terveysyhtiö Luona tekee sosiaali- ja terveysneuvontaa, hoidon- ja palvelutarpeen arviointia sekä palveluohjausta 2,2 miljoonalle ihmiselle ja tukee päivittäin yli 6000 omassa kodissa tai yhteisössä asuvaa ihmistä. Luona Terveyden liiketoiminta koostuu hoidon tarpeen arviointi -palvelusta, PerusTerveyden lääkäriasemista sekä etähoitopalveluista. Liiketoimintamme kasvaessa stretegiamme mukaisesti etsimme

Palvelujohtajaa

uuteen tehtävään vastaamaan Luona Terveys -liiketoimintojen palvelutuotannon kannattavuudesta, kehittymisestä sekä korkeasta asiakas- ja henkilöstötyytyväisyydestä. Tiimeissäsi Oulussa, Rovaniemellä ja Helsingissä työskentelee yhteensä noin 80 kokenutta ja ammattitaitoista sairaanhoitajaa, terveydenhoitajaa ja lääkäriä. Pääasiallinen toimipaikkasi on Oulu ja raportoit tehtävässäsi Luona Terveyden liiketoimintajohtajalle.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää vahvaa kokemusta ja näyttöä sote -palveluiden johtamisesta kannattavasti. Luonteeltasi olet tiimipelaaja ja kykenet nopeaan päätöksentekoon muuttuvissa tilanteissa, osaat vakuuttaa asiakkaat, yhteistyökumppanit ja luonalaiset uskottavasti viestintä- ja vuorovaikutustaidoillasi. Asenteesi ratkaisee kuitenkin menestymisesi tehtävässä. Edellytämme soveltuvaa YAMK tai korkeakoulututkintoa.

Uskomme yhteiseen tapaamme toimia: arvoihimme ja #luonaotteeseen. Haluamme olla paras sote-alan työpaikka. Sellainen, jossa jokaisesta välitetään ja jossa jokainen kokee itsensä tärkeäksi osaksi työyhteisöä. Meitä luonalaisia on jo lähes 300. Kiinnostuitko?

Tarjoamme sinulle loistavan näköalapaikan nykyaikaisten sote -palveluiden parissa, dynaamisen työyhteisön, kilpailukykyisen palkan sekä ammattitaitoiset kollegat, joiden sydän sykkii paremmalle sotelle.

Lisätietoja tehtävästä antaa Luona Terveyden liiketoimintajohtaja Simo Lohi perjantaina 24.4. klo 12-14 ja tiistaina 28.4. klo 14-16, puhelin 041-454 7884 tai simo.lohi@luona.fi . Hakuaika päättyy 4.5.

Päättymispäivä: 04.05.2020