Luona logo

Vakituinen työ kokeneelle sosiaali- tai terveysalan ammattilaiselle perhetyön parissa!

Hei perhetyön ammattilainen!

Haluatko mahdollisuuden toteuttaa vaikuttavaa ja vastuullista sosiaalialan työtä tukemalla lapsiperheiden hyvinvointia ja toimintakykyä? Kiinnostaako vahva työn kehittämisen painotus, rohkea työyhteisö ja kilpailukykyiset edut? Jos vastaat kyllä, tervetuloa alan parhaaseen työpaikkaan, Luonaan! Luonassa työskentelee yli 400 hengen monimuotoinen porukka sosiaali- ja terveydenhuollon tienraivaajia, ja meillä työtä tehdään täydellä sydämellä ja toisista välittäen. Tuletko mukaan?

Haemme joukkoomme nyt kokoaikaista perhetyön ammattilaista työskentelemään perheohjaajana Uudenmaan alueella tukea tarvitsevien asiakasperheiden parissa ja kehittämään Luonan perhetyön toimintaa.

HAE PAIKKAA TÄSTÄ.

Tehtäväsi on tehdä asiakastyötä, jossa tuet ihmisiä kokonaisvaltaisesti ja luot perheille edellytyksiä elämänhallinnan ja toimintakyvyn vahvistamiseksi. Perheohjaajan työtä tehdään arjessa asiakasperheiden kotona koko Uudenmaan alueella arkisin ja joskus myös viikonloppuisin.

Toivomme sinulta vahvaa kiinnostusta työn kehittämiseen, sillä tämä tehtävä antaa sinulle mahdollisuuden olla mukana luomassa perhetyön palveluja Luonaan. Meillä ei ole siis valmista konseptia, vaan annamme sinulle perhetyön ammattilaisena mahdollisuuden luoda ja kehittää.

Ilahdumme hakemuksestasi erityisesti, jos

  • Hyvä työyhteisö on sinulle tärkeä, ja teet sosiaalialan työtä samalla ylpeydellä kuin me luonalaiset.
  • Olet koulutukseltasi sosionomi amk tai sairaanhoitaja.
  • Sinulla on kokemusta lasten ja perheiden kanssa tehtävästä työstä vähintään kaksi vuotta.
  • Sinulla on osaamista monikulttuuriseen työskentelyyn.
  • Sinulla on näkemystä ja kokemusta perhetyön kehittämisestä, ja haluat myös itse jatkuvasti kehittää omaa osaamistasi. Tässä työssä todella pääset vaikuttamaan oman työsi sisältöön!
  • Olet mahdollisesti kerryttänyt erityisosaamistasi alaan liittyvillä täydennyskoulutuksilla kuten nepsy-, trauma-, päihde- ja mielenterveysosaaminen.
  • Sinulla on hyvät motivointi- ja ongelmaratkaisutaidot sekä kyky inhimilliseen kohtaamiseen.
  • Sinulla on ajokortti, sillä työ on luonteeltaan liikkuvaa.
  • Puhut sujuvaa suomea, englantikin sujuu ja ruotsinkielentaito on iso plussa.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden luoda uutta perhepalvelujen saralla, vakituisen kokoaikaisen tehtävän, mahdollisuuden etätyöhön, joustavat työajat, hyvät työsuhde-edut kuten laajan työterveyshuollon ja erilaiset virike-edut.

Me Luonassa olemme monimuotoinen porukka sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia. Meillä jokainen saa olla yksilö, mutta kenenkään ei tarvitse pärjätä yksin. Uskomme, että vain yhdessä tekemällä syntyy jotain ainutlaatuista. Olisi ihanaa saada sinut meille!

Teimme hakemisesta helppoa!

Hae jo tänään ja testaa helppo hakuprosessimme! Haastattelemme ja teemme valintoja jo hakuajan kuluessa. Hakuaika päättyy 30.11.2020

Lisätietoja tehtävästä antaa
palvelupäällikkö Essi Virtanen, puh. 050 436 0650.

Tietoa meistä

”Vahvistamme apua tarvitsevan ihmisen elämänhallintaa.”

Lapsiperheiden tukipalvelut kuuluvat Luona Polku -liiketoimintaan. Luona Polku on osa sosiaali- ja terveysyhtiö Luonaa. Tuemme apua tarvitsevan ihmisen elämänhallinta- ja toimintakykyä sekä vahvistamme selviytymistä yhteiskunnassa. 

Autamme asunnottomia, mielenterveys- ja päihdekuntoutujia, lapsiperheitä ja turvapaikanhakijoita. Työskentelemme asiakkaiden omassa kodissa tai järjestämässämme kodissa sekä vastaanottokeskuksessa.

Olemme ratkaisukeskeinen ja vastuullinen kumppani kunnille, kaupungeille ja valtiolle. Tarjoamme toimivia ja eettisesti kestäviä ratkaisuja, jolloin saamme aikaan yhteiskunnallista vaikuttavuutta.

Uskomme että ihminen on itse oman elämänsä paras asiantuntija. Tuemme ihmistä tarkastelemaan ja näkemään asioita eri näkökulmista, jotta hän itse löytäisi ratkaisut oman elämänsä tärkeisiin kysymyksiin.

Lue lisää Luona Polusta.

Tutustu muihin luonalaisiin.

Päättymispäivä: 30.11.2020