18.1.2019

Ratkaisumyynnin ammattilainen

– Haluatko tehdä työtä ihmisten hyvinvoinnin parantamiseksi vaikuttavien ja vastuullisten sote-palvelujen parissa?

Luona on kovaa kasvua tavoitteleva kotimainen sote-alan palveluyritys. Tilaaja-asiakkaitamme ovat soten järjestäjät niin julkisella kuin yksityiselläkin sektorilla. Palveluidemme piirissä on jo 2,2 miljoonaa Suomessa asuvaa ihmistä ja liikevaihtomme vuonna 2017 oli 43,1 miljoonaa euroa.

Nyt haemme ratkaisumyynnin ammattilaista osaksi myynnin- ja markkinoinnin tiimiämme rakentamaan kanssamme Luonan kasvutarinaa. Ratkaisumyynnin ammattilaisena teet vahvaa ja systemaattista myynti- ja vaikuttamistyötä asiakkaissa, rakennat luottamusta ja tavoitteellisena ihmisenä haluat ohjata myyntihankkeet positiiviseen päätökseen. Haluat tehdä työtä ihmisten hyvinvoinnin parantamiseksi vaikuttavilla ja vastuullisilla sote-palveluilla. Tunnet julkisten kilpailutusten koukerot, mutta hallitset myös myynnin yksityiselle sektorille. Myös pitkien myyntiprosessien aktiivinen edistäminen on sinulle luontevaa. Rakennat ja hyödynnät valmiita verkostojasi ja haet luontevasti koko ajan uusia myyntimahdollisuuksia. Nautit haasteista ja haluat auttaa asiakkaita palvelulupauksemme ”oikeassa paikassa oikeaan aikaan” kautta.

Luonassa tehdään työtä #luonaotteella. Työmme keskiössä on aina ihminen. Kohtaamme toisemme avoimesti omana itsenämme ja olemme rohkeita entistä vaikuttavampien toimintamallien käyttöönotossa. Käy kurkkaamassa Luonan urasivulta luonalaisten tarinoita ja lue lisää blogeistamme Luonasta. Olemme osa isompaa Bravedo-yhteisöä (entinen Barona Group). Ison yhteisön etu on laajat urakehitysmahdollisuudet myös eri toimialoilla.

Katso lisää tehtävästä ja meistä videolta.

Kiinnostuitko?

Sinun ei tarvitse olla terveydenhuollon ammattilainen, mutta kokemus sote-toimialalle tehdystä ratkaisumyynnistä antaa sinulle hyvät eväät onnistua tarjoamassamme tehtävässä. Tule mukaan luomaan Luonan tarinaa! Tarjoamme sinulle ammattitaitoiset työkaverit ja itsenäisen tehtävän, kilpailukykyisen palkitsemisen, hyvät työsuhde-edut ja tuen hyvinvointisi ylläpitämiseen. 

Tehtävään hakuaikaa on 8.2.2019 saakka. Jos kiinnostuit, hae pian, sillä sopivan kandidaatin löydyttyä tehtävä voidaan täyttää heti.

Kysy lisää: 
Petri Maliranta, kaupallinen johtaja, petri.maliranta@luona.fi, puh. 040 565 8375

Hae työpaikkaa Tilaa uutiskirje