21.2.2018

Oulu, Helsinki

Työterveyshoitaja / sairaanhoitaja / terveydenhoitaja kokopäiväiseen vakituiseen työsuhteeseen, keikkailemaan tai sijaisuuksiin

Keikkatyötä ja sijaisuuksia vaativan työn parissa sairaanhoitajille ja terveydenhoitajille.

Hakuaika päättyy 30.4.2018

Stop! Oletko sinä etsimämme henkilö? Oletko ammattitaitoinen sairaanhoitaja tai terveydenhoitaja? Etsitkö vaihtelua työurallasi? Innostuisitko uudentyyppisestä, uusinta teknologiaa hyödyntävästä terveydenhuollon palvelukonseptista? Tule meille tekemään keikkaa, sijaisuuksia tai kokopäiväiseen vakituiseen työsuhteeseen!

Etsimme palvelujen kasvaessa huipputiimiimme lisää sairaanhoitajia tai terveydenhoitajia kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen, keikkalaisiksi tai lyhyihin sijaisuuksiin. Uusia tiimipelureita haetaan Ouluun tai Helsinkiin.

Työ on 3-vuorotyötä ja se on puhelimitse tai chatissa tapahtuvaa haastavaa terveydenhuollon neuvontaa, palveluneuvontaa, hoidon tarpeen arviointia, potilasohjausta sekä ajanvarausta. Työn luonteen vuoksi sinulla tulisi olla vähintään 3 vuotta kokemusta sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan työstä.

Työkokemustaustasi on moninainen. Jos olet kartuttanut työkokemusta lasten tai aikuisten päivystystyöstä, sen parempi tehtävän vaatimuksia ajatellen. Et myöskään häkelly, jos puhelimen toisessa päässä asiakas kertoo sinulle asiaansa suomen kielen sijaan joko englanniksi tai ruotsiksi. Tällöin osaat vastata sujuvasti ja täydellistä kielitaitoa ei luonnollisestikaan tarvita, sillä osaat hoitaa kyllä tilanteen.

Luonteeltasi olet tiimipelaaja, et tingi työsi korkeasta laatutasosta ja haluat jatkuvasti kehittyä terveydenhuollon ammattilaisena. Lisäksi näet muutokset mahdollisuutena, sillä koet, että ”vierivä kivi ei sammaloidu”

Toimitilamme ovat mukavat ja meillä on kivaa tehdä töitä yhdessä! Tarjoamme haasteellisen ja modernin työn sekä kilpailukykyiset edut. Kiinnostuitko? Tule mukaan meidän porukkaan ja laita hakemusta tulemaan viimeistään 18.3. mennessä. Mainitsethan hakemuksessasi kummalta paikkakunnalta haet työtä.

 

Tiedustelut: rekry@luona.fi

Meidät löydät myös Twitteristä, Instagramista ja LinkedInistä.

Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa Tilaa uutiskirje