Luona logo

Sairaanhoitaja/terveydenhoitaja keikkailemaan Turkuun

Luona Polku on liiketoimintayksikkömme, joka muodostuu Luonan kotiin tuotavista palveluista sekä Espoon ja Vantaan vastaanottokeskuksista. Käynnistettävä palvelu kuuluu Luona Polku yksikköön ja Turun toimistomme tilat sijaitsevat Linnankadulla.

Olemme käynnistämässä Turkuun päihdehuollon avopalveluita. Palvelumme sisältävät avovieroituksen sekä avokuntoutuksen. Haemme nyt keikkalaisia!

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulisi olla sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan pätevyys sekä laaja-alaista kokemusta mielenterveys- ja päihdetyöstä, muun muassa riippuvuuksien hoidosta.

Tässä tehtävässä sinun tulee olla työotteeltasi järjestelmällinen, pidät ihmisten parissa työskentelystä ja vaihtelevista tilanteista, myös joustat ja olet valmis miettimään vaihtoehtoisia tapoja toimia. Olet ratkaisuhakuinen ja haluat kohdata ihmiset avoimesti oli sitten kyse asiakkaasta, kollegasta tai yhteistyökumppanista. Tärkeä työvälineesi on myös asenteesi. Olemme Luonalla ylpeitä rohkeudestamme tehdä asioita uudella otteella ja tätä ominaisuutta toivomme myös sinulta.

Miksi hakisit meille Luonaan? Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työympäristön, mukavat työkaverit, laadukkaan perehdytyksen, kilpailukykyisen palkan ja ennen kaikkea kokemuksen rikastuttamaan taustaasi. Näissä tehtävissä pääset tarjoamaan ammattitaitosi sitä kipeimmin kaipaavien avuksi.

Mikäli tämä ilmoitus sai sinut innostumaan, otathan yhteyttä niin kerromme sinulle lisää työn tarjoamista mahdollisuuksista. Jätä siis hakemuksesi järjestelmäämme jo tänään, viimeistään 21.7.2020. Kerrothan myös milloin pystyisit aloittamaan meillä.

Mikäli sinulla heräsi kysymyksiä voit olla yhteydessä palvelupäällikkö Essi Virtaseen gsm 050 436 0650.

Toivottavasti kuulemme sinusta!

Päättymispäivä: 21.07.2020