29.5.2019

Sairaanhoitaja, terveydenhoitaja tai työterveyshoitaja

Sinustako meille hoitaja hoidon tarpeen arviointiin?

Hoidon tarpeen arvioinnin palvelujen kasvun myötä haemme nyt sairaanhoitajaa, työterveyshoitajaa tai terveydenhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Rovaniemelle, Ouluun tai Helsinkiin.

Työ Luona Arvioinnissa on puhelimitse tai monikanavaisesti tapahtuvaa terveydenhuollon neuvontaa, hoidon tarpeen arviointia, potilasohjausta sekä ajanvarausta. Palvelua tuotetaan 24/7 yli 40 kokeneen luonalaisen sairaanhoitajan voimin.

Menestyt tehtävässä, jos olet luonteeltasi tiimipelaaja etkä tingi työsi korkeasta laatutasosta. Jos haluat kehittyä terveydenhuollon ammattilaisena ja näet muutokset mahdollisuutena, tämä paikka on kuin sinulle tehty. Työkokemus sairaanhoitajan tehtävistä esim. päivystyksestä on sinulle hyödyksi, mutta asenteesi ja kykysi oppia kuitenkin ratkaisevat. Puheluja tulee suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi, joten pääset hyödyntämään myös laajaa kielitaitoasi.

Kiinnostuitko? Jos kyllä, toimi nopeasti ja lähetä hakemuksesi jo tänään, sillä haastattelemme ja sopivan kandidaattin löydyttyä teemme valintoja jo hakuajalla. Haku päättyy 24.6.

Muistathan mainita hakemuksessa miltä paikkakunnalta haet ensisijaisesti työtä.

Hae työpaikkaa Tilaa uutiskirje