11.10.2019

Sosiaaliohjaaja saa paikan vastaanottokeskuksessa

Tule meille sosiaaliohjaajaksi

Ihmisten elämäntilanteet ovat erilaisia. Siksi myös työtehtävämme joustavat niin, että elämä sujuu sekä töissä että siviilissä. Kutsumme sitä #luonaotteeksi. Tunnet sen jo kättelyssä.

Haemme Vantaalla sijaitsevaan vastaanottokeskukseemme

Sosiaaliohjaajaa

vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen. Vastaanottokeskuksissa tehtävänämme on tarjota ensivaiheen vastaanottopalvelut ja sosiaaliohjaus turvapaikanhakijoillemme. Tavoitteenamme on tukea asukkaidemme sopeutumista Suomeen ja ohjata heitä hyvään itsenäiseen elämään.

Sosiaaliohjaajana työpäiväsi koostuu moninaisista haastavista tehtävistä, joissa tuet turvapaikanhakijoita heidän arjessa, ohjaat ja neuvot. Tuet heitä mm. heidän psykososiaalisissa- ja sosiaalisissa haasteissa ja niiden selvittämisessä sekä ohjaat miten toimitaan turvapaikkapäätöksen jälkeen. Toimit moniammatillisessa yhteistyössä vastaanottokeskuksen henkilökunnan ja eri viranomaisten kanssa. Lisäksi myönnät harkinnalla täydentävää vastaanottorahaa.

Työpäivät ovat työvuoroista riippuen hyvinkin vaihtelevia ja se onkin monen luonalaisen mielestä työmme suola. Arvostamme valintaa tehdessä itseohjautuvuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyn sekä hyvää sosiaaliohjauksen menetelmätuntemusta. Lisäksi sinulla tulisi on vähintään sujuva suomen ja englanninkielen taito, hyvät it- ja vuorovaikutustaidot sekä sosionomin tutkinto. Aikaisempi työkokemus sosiaaliohjaajan tehtävistä katsotaan eduksi tehtävää täytettäessä.

Mikäli kiinnostuit avoimesta tehtävästämme, jätäthän välittömästi hakemuksesi järjestelmäämme, sillä sopivan kandidaatin löytyessä rekrytoimme jo hakuajalla! Haku sulkeutuu 25.10.2019.  Kerrothan myös hakemuksessasi milloin pystyisit aloittamaan.

Meidät löydät myös Twitteristä, Instagramista ja Linkedinistä. Tuleviin työkavereihin voit tutustua sivuillamme https://www.luona.fi/luonalaiset/uratarinat/

Hae työpaikkaa Tilaa uutiskirje