Tiiminvetäjä

Luona Arvioinnin liiketoiminnan kasvaessa haemme esimiestyölle vihkiytynyttä

tiiminvetäjää

luotsaamaan rautaisista hoidon tarpeen arvioinnin ammattilaisista koostuvaa tiimiä Rovaniemen toimipisteeseemme. Tehtävässä pääset henkilöstövastuun lisäksi myös asiakastyöhön, sillä toimit alueen osaltasi tilaaja-asiakkaiden yhteyshenkilönä, käsittelet palautteita ja valmennat luonalaisia vastaamaan tilaaja-asiakkailta tuleviin tarpeisiin. Pääasiallinen vastuu on kuitenkin toimia lähiesimiehenä kokeneille luonalaisille, jotta he pääsevät loistamaan tehtävässään.

Menestyt tehtävässäsi, jos sinulla on jo kokemusta ja näyttöä onnistuneesta esimiestyöstä tai ryhmien johtamisesta ja koulutustaustaltasi olet sairaanhoitaja tai terveydenhoitaja. Lisäksi toimiminen eri verkostoissa on sinulle luontaista hyvien asiakaspalvelutaitojesi ansiosta. Luona toimii fyysisesti Rovaniemeltä Helsinkiin ulottuvalla alueella, joten vastuiden sitä vaatiessa olet myös valmis matkustamaan. Pääasiallinen työskentelypaikkasi on kuitenkin Rovaniemi.

Kiinnostuitko?

Millainen olemme yhtiönä? Me Luonassa haluamme olla, ei vaan erilainen, vaan myös paras sote-alan työpaikka. Sellainen, jossa jokaisesta välitetään ja jossa jokainen kokee itsensä tärkeäksi ja arvostetuksi osaksi työyhteisöä. Sellainen, jossa jokaisen työllä on vaikutus. Ja jossa jokainen voi vaikuttaa työhönsä. Tule meille rakentamaan huomisen sotea ja varmistamaan, että palvelumme tuotetaan sujuvasti, asiakaslähtöisesti ja vastuullisesti työstään innostuneiden luonalaisten voimin.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työympäristön, mukavat työkaverit, laadukkaan perehdytyksen, kilpailukykyisen palkan ja ennen kaikkea näköalapaikan hoidon tarpeen arvioinnin palvelutuotannossa. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Lisätietoja tehtävästä antaa palveluesimies Maarit Kaartinen gsm. 040 551 8892.

Haku tehtävään päättyy 17.4., mutta jos kiinnostuit, laita hakemusta pikaisesti tulemaan, sillä haastattelemme ja teemme tarvittaessa valinnan sopivan kandidaatin löytyessä jo hakuajalla.

Päättymispäivä: 17.04.2020