14.10.2019

Vastaanottokeskusten ohjaustiimit tarvitsevat vahvistusta sosiaaliohjaajista keikkalaisrinkiin!

Sosiaaliohjaajia haetaan vastaanottokeskusten ohjaustiimiin keikkalaisiksi. Haluatko mukaan?

Mikäli vastasit kyllä, saatamme olla sopiva match. Haemme uusia sosiaaliohjaajaa keikkailemaan vastaanottokeskusten ohjaustiimiimme Vantaalle ja Espooseen. Vastaanottokeskuksen ohjaustiimin päätehtävänä on tarjota turvapaikanhakijoille vastaanotto- ja majoituspalvelut sekä ohjaus- ja neuvontapalvelut.

Sosiaaliohjaajana työpäiväsi koostuu moninaisista haastavista tehtävistä, joissa tuet turvapaikanhakijoita heidän arjessa, ohjaat ja neuvot. Tehtäviisi kuuluvat mm. palveluprosessien suunnittelu ja arviointi, psykososiaalisen tuen ja omaohjauksen toteuttaminen ja asukkaiden keskuudessa suoritettu yhteisötyö.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulisi olla jo työkokemusta esimerkiksi työharjoittelujen kautta sekä koulutustaustaltasi olet joko sosionomi (AMK) tutkinto tai sosionomiopiskelija.

Millainen olemme yhtiönä? Me Luonassa haluamme olla, ei vaan erilainen, vaan myös paras sote-alan työpaikka. Sellainen, jossa jokaisesta välitetään ja jossa jokainen kokee itsensä tärkeäksi ja arvostetuksi osaksi työyhteisöä. Sellainen, jossa jokaisen työllä on vaikutus. Ja jossa jokainen voi vaikuttaa työhönsä. Kutsumme sitä #luonaotteeksi, jonka tunnet jo heti kättelyssä.

Kiinnostuitko? Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen mahdollisuuden keikkatyöhön, mukavat ja osaavat työkaverit, laadukkaan perehdytyksen sekä mahdollisuuden kasvattaa omaa osaamistasi. Työ ohjaustiimissä on vuorotyötä, joten työpäivät ovat työvuoroista riippuen hyvinkin erilaisia. Työssä vaaditaan suomen ja englanninkielen hallintaa. Lisätietoja tehtävästä antaa vastaava ohjaaja Kaisa Selkämaa gsm 050 432 1274.

Jos kiinnostuit tehtävästä, jätähän hakemuksesi mahdollisimman pian.

Kurkkaa kulisseihin ja inspiroidu muutaman luonalaisen uratarinasta: https://www.luona.fi/luonalaiset/uratarinat/

Hae työpaikkaa Tilaa uutiskirje