Luona lyhyesti

Olemme sosiaali- ja terveydenhuollon ensimmäinen kontaktipiste, hoidon ja palvelun ohjaaja sekä tarvittaessa intensiivisenkin tuen antaja. Palveluidemme piirissä on yli 2 miljoonaa ihmistä.

Sosiaali- ja terveysyhtiö Luona

Asiakkaitamme ovat sosiaali- ja terveydenhuollon järjestäjät, kuten julkinen sektori, vakuutusyhtiöt ja työnantajat. Luomme kumppanuuksia järjestäjien ja palveluntuottajien kanssa, jotta he voivat tuottaa palveluitaan kilpailukykyisemmin ja vastuullisemmin.

Tekemisemme ytimessä on apua tarvitseva ihminen. Tehtävämme on huolehtia, että ihminen on oikeassa hoidossa tai palvelussa oikeaan aikaan. Toimimme aina yhdessä, yksilöllisesti ja vaikuttavasti.

Luonassa työskentelee lähes 200 sosiaali- ja terveydenhuollon sekä asiakasohjauksen ammattilaista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 41 miljoonaa euroa ja käyttökate 1,5 miljoonaa eruoa. Luona on osa kotimaisesti omistettua Bravedo-yhteisöä. Luonan omistaa 100% Bravedo Oy, jonka omistavat 80% yhtiön avainhenkilöt ja 12,5% Keskinäinen Työeläkevakuutusyhtiö Elo ja Nordic Mezzanine Advisers Oy. Tiedot Luonan hallituksen jäsenistä löydät täältä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää toimitusjohtaja Milja Saksilta, puh. 040 568 8111 tai milja.saksi@luona.fi.