Luona logo

Vastuullinen Luona

Tarjoamme ja toteutamme vain sellaisia palveluja, joiden avulla voimme luoda yhteiskunnallista vaikuttavuutta. Meille on tärkeää, että olemme vastuullisin kumppani sekä luonalaisille, asiakkaillemme että yhteistyökumppaneille.

/

Pitkäjänteistä työtä vastuullisuuden kehittämiseen

Luona on tehnyt pitkäjänteistä ja systemaattista työtä sosiaali- ja terveysalan vastuullisuuden määrittelemiseksi ja kehittämiseksi. Olemme ensimmäinen suomalainen sote-alan toimija, joka aloitti raportoimaan vastuullisuustyönsä etenemistä kansainvälisen GRI-standardin mukaisesti.

Me olemme päättäneet, että tarjoamme ja toteutamme vain sellaisia palveluja, joiden avulla voimme luoda yhteiskunnallista vaikuttavuutta. Tämä näkyy vastuullisuusohjelmassamme ja työssämme joka päivä.

Suomalaisen yhteiskunnan muutokset kuten väestön ikääntyminen ja huoltosuhteen heikkeneminen vaativat paljon sosiaali- ja terveysalan toimijoilta: läpinäkyvyyttä, yhteistyötä, vaikuttavuutta ja vastuullisuutta. Me Luonassa raportoimme vastuullisesta toiminnastamme vuosittain julkaistavassa GRI-ohjeiston mukaisessa vastuullisuuskatsauksessa.

Sote-alan liiketoiminnassa vastuullisuusnäkökulmaa tarvitaan kipeästi, jotta tuotettuja palveluita voidaan tilata ja tuottaa vaikuttavasti ja kestävästi. Luonassa olemme valmiita ja halukkaita tähän keskusteluun. Haluamme kehittää yhdessä sellaisia uusia toimintatapoja, joista apua ja palveluja tarvitseva ihminen ja koko yhteiskunta hyötyvät.

Luona on Finnish Business & Society ry:n jäsen. FIBS on yritysverkosto, jonka tarkoitus on edistää kestävää ja vastuullista yritystoimintaa Suomessa

Luonan vastuullisuustyöstä saat lisätietoja vt. toimitusjohtaja Petri Malirannalta, puh. 040 565 8375 tai petri.maliranta@luona.fi.

Vaikuttavuus kasvaa, kun me kasvamme

Kannattava ja kestävä kasvu on uusi näkökohta Luonan vastuullisuuteen, ja se otettiin mukaan uudistaessamme olennaisuusanalyysiä ja vastuullisuusohjelmaa vuonna 2020.

 

Lataa Luonan vastuullisuuskatsaus 2020
/

Julkaisemme vuosittain vastuullisuuskatsauksen, jossa raportoimme kattavasti vastuullisuustyömme lähtökohtia ja tuloksia.

Eettiset periaatteet

Yhteystiedot

Kysy lisää Luonan vastuullisuustyöstä vt. toimitusjohtaja Petri Malirannalta.

Petri Maliranta

vt. toimitusjohtaja

petri.maliranta@luona.fi

040 565 8375

Luona on Finnish Business & Society ry:n jäsen. FIBS on yritysverkosto, jonka tarkoitus on edistää kestävää ja vastuullista yritystoimintaa Suomessa.