Vastuullisuus

Luonassa vastuullisuustyötä tehdään sosiaali- ja terveyspalveluita saavan ihmisen puolesta. Me olemme päättäneet, että tarjoamme ja toteutamme vain sellaisia palveluja, joiden avulla voimme luoda yhteiskunnallista vaikuttavuutta. Tämä näkyy vastuullisuusohjelmassamme ja työssämme joka päivä.

Suomalaisen yhteiskunnan muutokset kuten väestön ikääntyminen ja huoltosuhteen heikkeneminen vaativat paljon sosiaali- ja terveysalan toimijoilta: läpinäkyvyyttä, yhteistyötä, vaikuttavuutta ja vastuullisuutta. Me Luonassa raportoimme vastuullisesta toiminnastamme vuosittain julkaistavassa vastuullisuuskatsauksessa.

Sote-alan liiketoiminnassa vastuullisuusnäkökulmaa tarvitaan kipeästi, jotta tuotettuja palveluita voidaan tilata ja tuottaa vaikuttavasti ja kestävästi. Luonassa olemme valmiita ja halukkaita tähän keskusteluun. Haluamme kehittää yhdessä sellaisia uusia toimintatapoja, joista apua ja palveluja tarvitseva ihminen ja koko yhteiskunta hyötyvät.

Katso video, jossa Luonan toimitusjohtaja Milja Saksi kertoo yrityksemme vastuullisuustyöstä.

Julkaisemme säännöllisesti vastuullisuuskatsauksen, jossa raportoimme kattavasti vastuullisuustyömme lähtökohtia ja tuloksia. Uusimman katsauksen pääset lukemaan PDF-muodossa tästä. Muita vastuullisuustyöhömme liittyviä sisältöjä olemme koonneet tänne.

Luonassa on neljä vastuullisuusnäkökohtaa, joiden pohjalta kehitämme toimintaamme: inhimillinen kohtaaminen, edelläkävijyys toimialalla, vastuu luonalaisista ja vastuullinen ja läpinäkyvä liiketoiminta.

Vastuullisuuskatsaukset ja tiedostot

 

Lisätietoja

Luonan vastuullisuustyöstä saat lisätietoja toimitusjohtaja Milja Saksilta.

Milja Saksi
040 568 8111
milja.saksi@luona.fi 
@miljasaksi

Luona on Finnish Business & Society ry:n jäsen. FIBS on yritysverkosto, jonka tarkoitus on edistää kestävää ja vastuullista yritystoimintaa Suomessa.